kuoppari -absoluuttisessa hyvässä itää pahan siemen.

Toppahousu antaa penalttia

  • Toppahousu antaa penalttia

Toppahousu tietää että on olemassa yksi oikea Jumala. Toppahousu ei välttämättä itsekkään usko omaan Jumalaansa, mutta pääasia on että hänen Jumalaansa ei pilkata tai kielletä, tai ainakaan pidetä tasa-arvoisena “väärien” jumalien kanssa. Veteraanit taistelivat juuri hänen Jumalansa puolesta, vääräuskoisille ja ateisteille tulisi antaa“penalttia”.

Toppahousu tietää että on vain kaksi sukupuolta, jos joku ei koe olevansa kumpaakaan, väärään tai molempiin, on siitä oikein antaa penalttia . Toppahousun mielestä ihmisen tulee käyttäytyä sen sukupuoliroolin mukaisesti, kumpaan toppahousu katsoo lähimmäisensä kuuluvan, tai tulee penalttia. Toppahousun mielestä sukupuolet ovat tarpeeksi tasa-arvoisia vaikka yhteiskunta hieman antaisinkin penalttia sen perusteella minkä näköiset vehkeet housuista löytyy. Toppahousu ei ole ihan varma että mitä vehkeillä voi tehdä, mutta tietää mitä niillä ei saa tehdä tai kenen kanssa. Jos “vehkeitä” ei käytä toppahousun tavalla, ni penalttia.     

Toppahousu tietää että maailmassa on kahta päihdyttävää äinetta: alkoholia ja “huumetta”, jälkimmäisestä tulee antaa penalttia. Toppahousun mielestä lähimmäinen ei saa päihtyä tai jos päihtyy, ni sitte hänen haluamallaan tavalla, muuten tulee penalttia.

Toppahousu tietää että on olemassa isänmaa ja ulkomaat. Ukki taisteli hänen isänmaansa puolesta, sen maan jossa ei ollu mamuja, hippejä, suvakkeja, hinttejä, vegaaneja,  hipstereitä, feministejä ja muuta roskaväkeä. Ne jotka eivät ole valmiita kuolemaan toppahousun isänmaan puolesta ovat pettureita, jotka ansaitsevat penalttia.

 

Toppahousu tietää että kaikki ovat tasa-arvoisia ja vapaita hänen haluamallaan tavalla ja muuta vaativalle tulee antaa penalttia!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Muutenhan se meni aika hyvin mutta "Toppahousun mielestä lähimmäinen ei saa päihtyä tai jos päihtyy, ni sitte hänen haluamallaan tavalla, muuten tulee penalttia."
Tuo ei minusta ole Toppahousun mielipide vaan Kaupunkihörhön jonka mielestä suomalaiset ei osaa juoda alkkohoolia sivistyneesti.
http://jennygingerrostain.puheenvuoro.uusisuomi.fi...

Toimituksen poiminnat